+31 (15) 80.80.147 info@umecom.nl

Horizons / Serie VII (41 / 350) – Zeefdruk / Goud (R. Baker)

325,00

Beschrijving

AANBIEDING! Zeefdruk van Russell Baker*, 'Horizons I' (41 / 350 serie VII) met Accenten in Bladgoud. Signatuur: rechtsonder. Staat: zeer goed! Afm. incl. Lijst (B x D x H) ca. 58 x 2 x 68 cm. We hebben meer stukken van Baker en vele anderen: bekijk meer advertenties. Aanschaf-/taxatiewaarde €1.200. Vraagprijs, bieden vanaf €250.

Verbum: baker, russel, russell, zeefdruk, litho, goud,
bladgoud, gouden, kleurrijk, serie, 7, zeven, VII

Locatie: Delft. Verzenden/ bezorgen binnen Nederland kan vaak heel voordelig! Elders in de wereld is ook mogelijk, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Kunst-Makelaar [.NL] - onderdeel Umecom B.V., Makelaar in Roerend Goed - bemiddelt in de verkoop van Kunst & Antiek. Ook uw verkoop uitbesteden? Liefhebber van oude Meubels, Klokken, Beelden, Schilderijen, e.d.? Kijk op de website voor informatie en aanbod.


Russell Baker* (1958) - Studeerde in Leeds en New York en uiteindelijk aan de beroemde Slade School of Art, waar hij bekend werd om zijn vaardigheid en verbeeldingskracht in het creëren van nieuwe vormen van etsen en monoprints. Erkenning voor zijn techniek om ingewikkelde figuratieve beelden te combineren met abstractie. De schoonheid van zijn kunst wordt versterkt door zijn technische bekwaamheid om met platen te werken, waarop hij echt bladgoud, inkt en vernissen aanbrengt om zijn visioenen van schoonheid te produceren. Zijn werken zijn verzameld in meer dan 20 landen.

Extra informatie

Afmetingen 58 × 2 × 68 cm