+31 (15) 80.80.147 info@umecom.nl

Zeefdruk 3/10 – Venetië van het Noorden (Frank Rosen / 1991)

250,00

Beschrijving

AANBIEDING! Zeefdruk van Frank Rosen uit 1991 'Venetië van het Noorden' (3/10). Abstract met felle kleuren. Signatuur: rechtsonder. Afm. Lijst (B x H x D) ca. 83 x 4 x 83 cm. We hebben meer Zeefdrukken, maar ook (antieke) Meubels, Beelden, Klokken, enz.: bekijk meer advertenties. Aanschaf-/ taxatiewaarde €1.200. Vraagprijs, bieden vanaf €175.

Verbum: zeefdruk, litho, limited, frank, rosen, schilderij,
origineel, handgeschilderd, venetie, gondel, abstract, kleurrijk

Locatie: Delft. Verzenden/ bezorgen binnen Nederland kan vaak heel voordelig! Elders in de wereld is ook mogelijk, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Kunst-Makelaar [.NL] - onderdeel Umecom B.V., Makelaar in Roerend Goed - bemiddelt in de verkoop van Kunst & Antiek. Ook uw verkoop uitbesteden? Liefhebber van oude Meubels, Klokken, Beelden, Schilderijen, e.d.? Kijk op de website voor informatie en aanbod.


Frank Rosen* - werd in 1946 in Amersfoort geboren. Hij volgde de opleiding aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam. Hij was een leerling van Theo Kurpershoek en van Ap Sok. Rosen is werkzaam op meerdere terreinen van de beeldende kunst, onder meer als schilder, etser en beeldhouwer.

Daarvoor was hij ook als decorontwerper bij de NOS werkzaam. Hij ontwierp onder meer het decor voor het televisieprogramma Zo Vader Zo Zoon en was als artdirector betrokken bij de serie Sil de Strandjutter. Hij illustreerde ook boeken van Gertie Evenhuis en van Beccy de Vries.

In de publieke ruimte van meerdere plaatsen in Nederland is werk van zijn hand te vinden. Daarnaast ontwierp hij ook het bronzen borstbeeld van Annie M.G. Schmidt voor de Annie M.G. Schmidt-prijs, die jaarlijks wordt toegekend voor het beste theaterlied van het afgelopen jaar.

Extra informatie

Afmetingen 83 × 4 × 83 cm