+31 (15) 80.80.147 info@umecom.nl

Acryl op Canvas / Garden Party (Marco Art Original)

9.290,00


Beschrijving

Origineel (groot - 153 cm) stuk van Amerikaanse kunstenaar Marco (Marco Art)*, Acryl op Canvas: 'Garden Party'. Indrukwekkend, kleurrijk en cartoonistisch. Signatuur: rechts-onder. Afm. incl. Lijst (B x D x H) ca. 153 x 4 x 152 cm. Aanschaf-/ taxatiewaarde: €17.000. Doek is in zeer goede staat. Getoond de Vraagprijs, bieden vanaf €7.000.

Locatie: Delft. Verzenden/ bezorgen binnen Nederland kan vaak heel voordelig! Elders in de wereld is ook mogelijk, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Kunst-Makelaar [.NL] - onderdeel Umecom B.V., Makelaar in Roerend Goed - bemiddelt in de verkoop van Kunst & Antiek. Ook uw verkoop uitbesteden? Liefhebber van oude Meubels, Klokken, Beelden, Schilderijen, e.d.? Kijk op de website voor informatie en aanbod.

Zoektags; marco, art, usa, schilderij, bloemetjes, bijtjes, cartoon, blauw, geel, tuinfeest


Marco* - Marco begon als een man die T-shirts verkocht in de straten van New York. Dat was jaren geleden. Nu heeft hij zijn eigen studio en krijgt hij m.n. contracten om gebouwen te ontwerpen. Ook werkte Marco aan een tekenfilm voor kinderen, tal van film- en muziekprojecten en heeft zijn kunst gedoneerd aan filantropische Gala-Fondsenwervers.

Extra informatie

Afmetingen 153 × 4 × 152 cm
error: COPYRIGHT © UMECOM GEBRUIK VERBODEN!