+31 (15) 80.80.147 info@umecom.nl

Seriegrafiek / Man-Vrouw-Vogel-Maan (Corneille / 2000)

1.090,00


Beschrijving

Seriegrafiek op Paneel (100/120) 'Vrouw met Man en Vogel bij Maan' van Corneille* uit 2000. Signatuur: rechtsonder. Schilderij is netjes. Afm. incl. Lijst (B x H x D) ca. 89 x 2 x 79 cm. We hebben meer Kunst, maar ook Meubels, Bruin-/ Witgoed, enz.: bekijk meer advertenties. Aanschaf-/ taxatiewaarde: €2.000. Vraagprijs, bieden vanaf €800.

Locatie: Delft. Verzenden/ bezorgen binnen Nederland kan vaak heel voordelig! Elders in de wereld is ook mogelijk, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Kunst-Makelaar [.NL] - onderdeel Umecom B.V., Makelaar in Roerend Goed - bemiddelt in de verkoop van Kunst & Antiek. Ook uw verkoop uitbesteden? Liefhebber van oude Meubels, Klokken, Beelden, Schilderijen, e.d.? Kijk op de website voor informatie en aanbod.

Zoektags: serie, grafiek, origineel, paneel, kunst, vogel, vrouw, man, maan,
masker, pijlen, rode, rood, groen, grafieken, abstracte, litho, zeefdruk


Corneille* (Gorinchem, 1922– 2010) Corneille was een van de oprichters en een van de belangrijkste vertegenwoordigers van de Cobra beweging. Hij was een zeer productieve kunstenaar en heeft een enorme hoeveelheid schilderijen, beelden en grafiek gemaakt. Aanvankelijk sterk onder invloed van Picasso, maar later met de voor Corneille zeer bekende stijlkenmerken van de Cobra. Corneille heeft abstract gewerkt, maar vanaf 1960 ongeveer werkt hij figuratief met de bekende vogels, vrouwen, en bloemen als onderwerp.

Werk van Corneille bevindt zich in vele bedrijfs, particuliere en museale collecties, waarbij natuurlijk ook het Cobra Museum in Amstelveen en de rijkscollectie. Corneille was een belangrijk en toonaangevend kunstenaar waarvan werk in meer dan 1000 exposities en tentoonstellingen in binnen en buitenland hing, en waarvan tientallen persoonlijke exposities waren.

Extra informatie

Afmetingen 89 × 2 × 79 cm
error: COPYRIGHT © UMECOM GEBRUIK VERBODEN!