+31 (15) 80.80.147 info@umecom.nl

Olieverf op Doek / Dorp Aanzicht (Jan Lokerse / 1963)

195,00


Beschrijving

Olieverf op Doek, getiteld ‘Dorp Aanzicht’ van Jan Lokerse* uit 1963. In voornamelijk Blauw en Geel, Voorstelling van Kerk met op de voorgrond, gebundeld Koren. In (witte) Houten Lijst. Afm. incl. Lijst (B x D x H) ca. 70 x 2 x 75 cm. Staat: zeer Goed! Gesigneerd: rechtsonder. Getoond is de Vraagprijs, bieden vanaf €150.

Locatie: Delft. Verzenden/ bezorgen binnen Nederland kan vaak heel voordelig! Elders in de wereld is ook mogelijk, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Kunst-Makelaar [.NL] – onderdeel Umecom B.V., Makelaar in Roerend Goed – bemiddelt in de verkoop van Kunst & Antiek. Ook uw verkoop uitbesteden? Liefhebber van oude Meubels, Klokken, Beelden, Schilderijen, e.d.? Kijk op de website voor informatie en aanbod.

Zoektags: jan, lokerse, schilder, delft, stilleven, olieverf, dorpsaanzicht, hooi, koren, kerk


Jan Lokerse* (1895 – 1984) – Schilder van landschappen en (bloem)stillevens. Hij was een Zeeuw maar gaf les in Delft waar hij ook meedeed aan exposities van de kunstenaarsvereniging ‘De Kring’. Hij was o.a. een leerling van de schilder Pieter de Bodt. Zijn schilderijen kenmerken zich door een krachtig penseel en een lyrische blik ten aanzien van de Aarde.

error: COPYRIGHT © UMECOM GEBRUIK VERBODEN!