+31 (15) 80.80.147 info@umecom.nl

Buste van Dame / Marmer (Victoriaans / 2e helft 19e eeuw)

595,00


Beschrijving

Een fraai uitgevoerde buste van een jonge vrouw in Victoriaanse stijl. Vervaardigd in de 2e helft van de 19e eeuw, uit 2 soorten marmer: nek en hoofd in wit marmer, borststuk in blank met grijs geaderd marmer. De verfijnde detaillering van bijvoorbeeld gezicht, haar en kleding wijst op een bekwame maker.

Het beeld is vermoedelijk gemaakt in Italië. Het borstbeeldje is in zeer goede algemene staat; de goudkleurige versiering op de haarband vertoont lichte sporen van slijtage. Buste werd in deze staat, eerder gewaardeerd op €1.500. Afmetingen (B x D x H) ca. 24 x 12 x 27 cm. Getoond de vraagprijs, bieden vanaf €450.

Locatie: Delft. Verzenden/ bezorgen binnen Nederland kan vaak heel voordelig! Elders in de wereld is ook mogelijk, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Kunst-Makelaar [.NL] – onderdeel Umecom B.V., Makelaar in Roerend Goed – bemiddelt in de verkoop van Kunst & Antiek. Ook uw verkoop uitbesteden? Liefhebber van oude Meubels, Klokken, Beelden, Schilderijen, e.d.? Kijk op de website voor informatie en aanbod.

Zoektags: antiek, antieke, dame, buste, italie, italiaans, victoriaans, dame, marmeren

 

 

 

error: COPYRIGHT © UMECOM GEBRUIK VERBODEN!