+31 (15) 80.80.147 info@umecom.nl

Olieverf op Doek / In gedachte Verzonken (Distel)

5.290,00


Beschrijving

Indrukwekkend mooi en groot (180 cm hoog) stuk ‘In gedachte Verzonken’ (Meisje in rood Jurkje) van Distel*. Olieverf op Doek. Zoals de meeste van haar werken, ook hier een vrouw, voornamelijk in rood, zwart en wit. Afm. (B x D x H ) ca. 100 x 6 x 180 cm. Taxatiewaarde: €7.500. Getoond de vraagprijs, bieden vanaf €4.000.

Locatie: Delft. Verzending binnen Nederland kan vaak heel voordelig! Elders in de wereld is ook mogelijk, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Kunst-Makelaar [.NL] – onderdeel Umecom B.V., Makelaar in Roerend Goed – bemiddelt in de verkoop van Kunst & Antiek. Ook uw verkoop uitbesteden? Liefhebber van oude Meubels, Klokken, Beelden, Schilderijen, e.d.? Kijk op de website voor informatie en aanbod.

Zoektags: dame, vrouw, belgie, belgisch, rood, jurk, gedachten, verzonken, distel


Distel* – Geboren te Bilzen, 1952. Opleiding: publiciteitstekenen en modeltekenen, Sint-Lucas, Antwerpen. De Belgische kunstenares Distel blijft in haar werk trouw aan haar eeuwige bron van inspiratie, de vrouw. De schilderijen van Distel vertonen een intense dualiteit tussen haar respect voor de afbeelding en haar zoektocht naar de expressieve dimensie. De krachtige kleurenabstractie zorgt ervoor dat alle kunstwerken als het ware voortdurend in een stralende sfeer baden.

error: COPYRIGHT © UMECOM GEBRUIK VERBODEN!