(015) 80.80.147 info@umecom.nl

3D-Schilderij “A Friendly Head” (Gino Sauerbier / 1996)

125,00


Beschrijving

3D-Schilderij van G. Sauerbier, “A Friendly Head”. Geïnspireerd op primitieve Stammen. LinkerOog licht beschadigd. Afm. (B x D x H) ca. 50 x 10 x 63 cm. Bieden vanaf €95.

Als u liefhebber bent van unieke, zeldzame en vaak kostbare Klokken, Beelden/ Sculpturen en/of Schilderijen, houd onze catalogus dan in de gaten of informeer vrijblijvend.


Gino Sauerbier (1969) – Naïviteit, spontaniteit en dieren zijn slechts enkele kernwoorden waarmee de schilderijen van Sauerbier omschreven kunnen worden. Zijn werken zijn geïnspireerd door de natuur in het algemeen en de onderwaterwereld waar tropische vissen leven, maar ook tropische regenwouden spreken de kunstnaar erg aan, evenals het onverklaarbare en magie.

Sauerbier probeert in zijn schilderijen zijn zorg voor, en de liefde om de natuur te verbeelden en om bij de kijker betrokkenheid teweeg te brengen. Desmond Morris zei ooit eens: “Als wij niet tot inkeer komen en maar blijven denken dat we alles kunnen doen met onze planeet, zullen we zelf uitsterven. Dan zullen wij de dinosaurus van de toekomst zijn”.

error: COPYRIGHT © UMECOM GEBRUIK VERBODEN!