(015) 80.80.147 info@umecom.nl

Fantasie / Abstract – Henk van Klinken 1999 (Aquarel)

225,00


Beschrijving

Abstract getekend als Aquarel op Papier, Origineel (gesigneerd) van Henk van Klinken uit ’99. Op zijn bekende wijze, in kleurrijke, bijna zwierende vormen, getekend Tafereel van naakte Mannen en Vrouwen, tegen dreigende Wolken. Afm. (B x H) ca. 36 x 48 cm. Geen Lijst. Aangegeven de vraagprijs, bieden vanaf €175.

Kunst-Makelaar [.NL] – onderdeel Umecom B.V., Makelaar in Roerend Goed – bemiddelt in de verkoop van Kunst & Antiek. Ook uw verkoop uitbesteden? Liefhebber van oude Meubels, Klokken, Beelden, Schilderijen, e.d.? Kijk op de website voor informatie en aanbod.


Henk van Klinken (1952) – Volgde verschillende opleidingen, zowel technisch als creatief, o.a. diverse cursussen aan de kunstacademie en noemde zichzelf een autodidact en professioneel kunstenaar. Hierdoor was Henk in staat zowel technische als creatieve beelden (brons, hout, marmer), schilderijen, portretten en (Russisch orthodoxe) iconen te maken. Zijn standpunt was: “U vraagt en ik maak”. Ook heeft hij diverse boeken uitgegeven.

error: COPYRIGHT © UMECOM GEBRUIK VERBODEN!