(015) 80.80.147 info@umecom.nl

Millennium Serie / 6 Paneeltjes & Zeefdruk (P. Harpeneau)

969,00


Beschrijving

Prachtige en vrij unieke set: Millennium Schilderijen van Patty Harpeneau, gemaakt in 1999. Set bestaat uit 6 Paneeltjes en een grotere Zeefdruk. Elk schilderij stelt 1 van de 100 geboortedagen voor. Afm. incl. Lijst (B x D x H): Paneeltje ca. 18 x 3 x 18 cm. Zeefdruk: 77 x 2 x 77 cm. Taxatie: €3.000. Prijs is vraagprijs, bieden vanaf €850.

Umecom B.V. is gevraagd om diverse stukken uit de privé-kunstcollectie van deze opdrachtgever te verkopen. Als u liefhebber bent van unieke, zeldzame en vaak kostbare Klokken, Beelden/ Sculpturen en/of Schilderijen, houd onze catalogus dan in de gaten of informeer uiteraard vrijblijvend naar deze collectie. Wij zijn u graag van dienst.


Patty Harpenau (Amsterdam, 23 maart 1959) – Nederlandse schrijfster van voornamelijk spirituele boeken, ook bekend als moeder van Dotan. Ze heeft aanvankelijk bekendheid verworven als kunstschilderes. Na haar middelbare school in Amsterdam studeerde Harpenau mode en vormgeving aan de Rietveld Academie in Amsterdam, waarna zij in Israël aan de Betzalel Academie haar kunst- en vormgevingsopleiding afrondde.

Na haar terugkeer in Nederland in 1986 brak zij door als kunstenaar met een expositie in het Hilton hotel. Vanaf dat moment heeft zij tot in 1996 professioneel geschilderd en internationaal geëxposeerd. Haar werk kenmerkte zich door kleurrijk expressionisme. In 1996 trok zij zich terug uit de kunstwereld en behaalde zij haar licentie als meditatieleraar aan het Chopra Center of Wellbeing in Californië. Zij is sindsdien meditatieleraar, coach en oprichtster van The Life Foundation in Nederland, een centrum voor welzijn en spiritualiteit.

Harpeneau is de auteur van diverse boeken over gezondheid, meditatie en spiritualiteit. Haar boek The Life Codes werd internationaal uitgegeven. In 2006 stond zij op de kandidatenlijst van de Liberaal Democratische Partij (LibDem) voor de Tweede Kamerverkiezingen. Patty Harpenau is de moeder van zanger Dotan.

 

error: COPYRIGHT © UMECOM GEBRUIK VERBODEN!