(015) 80.80.147 info@umecom.nl

Sculptuur ‘Verbondenheid’ / Brons (C. Ammerlaan)

1.490,00


Beschrijving

Sculptuur van Corry Ammerlaan-van Niekerk uit Bleiswijk (onderstaand). Het betreft een uniek stuk uit 1996: “Verbondenheid met de Wereld”: 3 Bronzen Mannen in een Parelmoer Propeller, op een Zwart marmeren Zuil. Uitmuntende staat! Afm. (B x D x H) ca. 60 x 30 x 160 cm. Aanschaf- e/o taxatiewaarde: €6.500. Prijs is vraagprijs, bieden vanaf €1.350.

Umecom B.V. is gevraagd om diverse stukken uit de privé-kunstcollectie van deze opdrachtgever te verkopen. Als u liefhebber bent van unieke, zeldzame en vaak kostbare Klokken, Beelden/ Sculpturen of Schilderijen, houd onze catalogus dan in de gaten of informeer uiteraard vrijblijvend naar deze collectie. Wij zijn u graag van dienst.


Corry Ammerlaan-van Niekerk – Na een opleiding in het kunstonderwijs koos zij definitief voor het vrije ontwerp-beroep. Naast grafisch werk heeft zij zich stap voor stap toegelegd op diverse uitingen van kunst, zoals grotere objecten, sculpturen, sieraden en industriële vormgeving. Zij voerde een groot aantal opdrachten uit voor het bedrijfsleven, particulieren en overheidsorganisaties en maakte (2003) o.a. het beeld van Pim Fortuyn in Rotterdam.

Haar werk kenmerkt zich door een stijlvolle levendigheid. Bijna altijd speelt de mens in al zijn facetten een centrale rol. Onderlinge relaties en situaties, worden zo treffend vormgegeven, dat zij een visuele spanning oproepen.

error: COPYRIGHT © UMECOM GEBRUIK VERBODEN!