(015) 80.80.147 info@umecom.nl

Diensten

KRINGLOOP+ – Opgeruimd-Verdiend.nl, het kringloop+ concept van Umecom .. Plus? Ja, want het is kringloop, die (u) wat oplevert! Hét adres voor als u overbodige spullen heeft, waar u liever nog wat aan wilt verdienen. Of als u – zakelijk of privé – met een ontruiming te maken hebt gekregen, die u maximaal wilt laten opleveren. Meer ..


ONTRUIMEN – Het ontruimen van een woning of bedrijfspand (geheel of gedeeltelijk) is eigenlijk een bijzondere manier van “opruimen & verdienen”: nu halen wij niet alleen de (voor het concept) interessante spulletjes op, maar álles! Aansluitend wordt bepaald, met welke zaken het (voor beide partijen) interessant is om het verkoop-proces mee op te starten. Meer ..


AUTO OF BOOT – Stel, u overweegt een andere auto of boot. Als deze bij een bedrijf wordt aangeschaft, is inruilen wel zo efficient. Of niet? Wel uiteraard, als het voor u noodzakelijk is om snel van de inruilauto of -boot af te zijn. Maar dat is dan ook het enige voordeel! En, dan lijkt de inruilwaarde ook nog eens behoorlijk gunstig. Maar, is dat ook zo? Meer ..


FAILLISSEMENT – We weten dat curatoren de verantwoordelijkheid hebben om schuldeisers maximaal te compenseren. Dit wordt vaak en onder meer gerealiseerd door de boedel van de failliet te (laten) verkopen, voor een maximale opbrengst. We zien in de praktijk, dat curatoren zich hierbij beperken tot het aanbieden van de boedel via de bekende veilingen. Meer ..