(015) 80.80.147 info@umecom.nl

Ontruimen van Woning of Bedrijfspand

Professioneel en betrouwbaar ontruimen, met de hoogste opbrengst!?
  • Zelfde, bewezen concept: wij verkopen en delen opbrengst (u het meeste, wij courtage)
  • Uw winstdeel wordt (vooraf, geschat) verrekend met de kosten. Risico Umecom!
  • 100% transparant: te allen tijde inzicht in de resultaten (opbrengst en kosten)
  • Umecom koopt geen zaken in. Wij geloven heilig in de variabele opbrengst*
  • U blijft eigenaar van de boedel/ bepaalt bij de eindafrekening het vervolg

De ontruiming van een woning of bedrijfspand (geheel of gedeeltelijk) is eigenlijk een bijzondere manier van “opruimen & verdienen”: nu halen wij niet alleen de (voor het concept) interessante spulletjes op, maar álles! Aansluitend wordt bepaald, met welke zaken het (voor beide partijen) interessant is om het verkoop-proces mee op te starten.

*VASTE OPBRENGST OF LIEVER VARIABEL?

VAST: de traditionele ontruimer schat zowel de waarde als de kosten voor het ontruimen. Op basis daarvan ontvangt u een prijsopgave; als de kosten groter zijn dan de (geschatte) opbrengst, dan zult u het verschil moeten voldoen. Is het andersom, dan betaalt de ontruimer u het betreffend bedrag. Er is weinig zicht op het werkelijke resultaat!

VARIABEL: wij ontruimen volgens hetzelfde (no-cure, no-pay) commissie-principe als voor onze Kringloop+ middels de ‘Opdracht-voor-Ontruiming’: wij halen ALLE spullen op en leveren de ruimte ‘bezemschoon’ op. Winst (= opbrengst – kosten) volgens de staffel/ verdeling op pagina Tarieven. De eindafrekening is 100% transparant!

LET OP: In veel gevallen levert VARIABEL meer op dan VAST! Bovendien heeft u 100% zicht op het resultaat (opbrengst en kosten).

Interesse/ informatie of meteen starten?
Neem CONTACT op of doe een (vrijblijvend) verzoek:

VERZOEK