(015) 80.80.147 info@umecom.nl

Ontruimen van Woning of Bedrijfspand

Professioneel en betrouwbaar ontruimen, met de hoogste opbrengst!?
  • Zelfde, bewezen concept: wij verkopen en delen opbrengst (u het meeste, wij courtage)
  • Uw winstdeel wordt (vooraf, geschat) verrekend met de kosten. Risico Umecom!
  • Altijd 100% transparant: te allen tijde inzicht in de resultaten (opbrengst en kosten)
  • Umecom koopt niets in. We geloven heilig in bemiddeling met variabele opbrengst*
  • U blijft eigenaar van de boedel/ bepaalt bij na de eindafrekening zélf het vervolg

De ontruiming van een woning of bedrijfspand (geheel of gedeeltelijk) is eigenlijk een bijzondere manier van “opruimen & verdienen”: nu halen we niet alleen de (voor het bemiddelingsconcept) interessante spulletjes op, maar álles!

Het pand wordt (desgewenst) bezemschoon opgeleverd. Aansluitend wordt bepaald, welke zaken (voor beide partijen) interessant zijn om het verkoop-proces mee op te starten en welke een andere, zinvolle bestemming krijgen.

*VASTE OPBRENGST OF LIEVER VARIABEL?

VAST: de traditionele ontruimer schat zowel de waarde als de kosten voor het ontruimen. Op basis daarvan ontvangt u een prijsopgave; als de kosten groter zijn dan de (geschatte) opbrengst, dan zult u het verschil moeten voldoen. Is het andersom, dan betaalt de ontruimer u het betreffend bedrag. Er is weinig zicht op het werkelijke resultaat!

VARIABEL: wij ontruimen volgens hetzelfde (no-cure, no-pay) commissie-principe als voor onze Kringloop+ en overige diensten: wij halen ALLE spullen op en leveren de ruimte bezemschoon op. Winst (= opbrengst – kosten) volgens de staffel/ verdeling op pagina Tarieven. De eindafrekening is 100% transparant! Zó wordt uw pand optimaal ontruimd!

LET OP: Bijna altijd levert VARIABEL meer op dan VAST! Bovendien heeft u 100% zicht op het resultaat (opbrengst en kosten).

Interesse/ informatie of meteen starten?
Neem CONTACT op of doe een (vrijblijvend) verzoek:

VERZOEK

www.bezemschoon-opgeleverd.nl
www.optimaal-ontruimd.nl

error: COPYRIGHT © UMECOM GEBRUIK VERBODEN!