+31 (15) 80.80.147 info@umecom.nl

Over Ons

We begonnen Umecom met het Kringloop+ concept in Schipluiden, maar daar zijn we inmiddels weg. Voor de verkoop hebben we nu aparte, professionele ruimte aan de Distributieweg 50, 2645 EJ te Delfgauw (Delft-Zuid).

We zijn al ruim 20 jaar ondernemer: de eerste jaren in de detailhandel, daarna ca. 15 jaar met een internetbureau/ e-commerce. Verstand dus, van verkoop in het algemeen en online in het bijzonder: web-marketing en SEO.

Met deze kennis en ervaring zijn we tegenwoordig dagelijks bezig om uw overtollige spulletjes efficient op internet te publiceren en de kans op een goede verkoop zo groot mogelijk te maken. En dat doen we no-cure, no-pay!

Waar nodig worden opgehaalde spulletjes ‘ge-refurbishd’ (= schoonmaken, herstellen, als nieuw maken) voor een nieuw, tweede leven, waarmee we ook nog eens iedereen helpen: opdrachtgever, koper en milieu.


Van de oprichter ..

Opgeruimd-verdiend.nl is eigenlijk een uit de hand gelopen hobby. Als ondernemer heb ik ruim 20 jaar ervaring; eerst detailhandel, later met een internetbureau, om uiteindelijk via e-commerce aan de slag te gaan met Umecom.

Omdat ik hierdoor aardig mijn weg weet op internet en de manier waarop je spulletjes (online) verkoopt, bleek ik behoorlijk succesvol met de verkoop van onze eigen overtollige spulletjes, die al veel te lang in de schuur stonden.

Toen vrienden en familie dit zagen, werd ik steeds vaker gevraagd om ook voor hen overbodige zaken via internet, vanuit de loods naast ons huis te verkopen. Zo is Umecom en het concept Opgeruimd-Verdiend.nl ontstaan.

Op deze manier hebben we inmiddels al vele honderden items verkocht en is er een gestroomlijnd proces van gemaakt. Met veel plezier helpen wij ook u met de verkoop van uw zaken. Altijd voor de win-win (= You & Me Commerce)

Doe er uw voordeel mee!

meer lezen ..

Als oprichter van Umecom BV, heb ik geen gemiddelde carrière achter de rug .. Zoals velen, liep ik aan het einde van de middelbare school met de vraag ‘wat nu?’. Techniek en knutselen vond ik leuk, dus Werktuigbouwkunde ging het worden. Maar, eerst een jaartje leren schieten. Browning, UZI, FAL en MAG .. Mooi spul, rare toepassing.

En dan ben je Wtb-er/ Product Ontwikkelaar, maar nog geen bevredigend antwoord op ‘wat nu?’. Om de tijd nog even te overbruggen, aan de slag bij de grootste PC-retailer. Vestiging Rotterdam. Technische Dienst. Al gauw te beperkt. Detailhandel wel leuk. Startup GSM-retailer. Eigen vestiging Delft. Leuk, maar te weinig ‘knutselen’.

2000. Via broer in de wereld van internet. Eigen full-service BV. 2013 .. verschuiving ambities. Bedrijf verkocht. ICT-detachering en e-Commerce. Vergist in partners. Toch maar weer zelf. Terug naar de basis. Wat vind ik leuk, waar ben ik goed in? Sales, knutselen, logistiek en .. concept ontwikkeling. Hoe gaan we wat verdienen? Met respect!

Respect

Umecom als bedrijfsnaam, werd bedacht als samenvoeging van ‘You & Me Commerce’. Deze tekst maakt – als onderschrift en voor praktisch redenen – al enige tijd geen deel meer uit van het logo, maar betekent zoveel als ‘verkoop die voor alle partijen interessant moet zijn’. Kernvoorwaarde voor het goede gevoel en een lange-termijn-relatie!

De achterliggende gedachte, zoals ik ooit omschreef: Geld is belangrijk, commercie onvermijdelijk! Maar wel met een eerlijke, verantwoorde verhouding tussen prijs en prestatie (of product) en met respect voor elkaar en onze wereld!

Helaas zien we dat de verhoudingen en het respect als hier bedoeld, steeds vaker ver te zoeken zijn. Wij hebben ons portie wel gehad. Ik kan er een boek over schrijven. En dat ga ik dus ook doen. Maar, voor alle pikante details zult u nog even geduld moeten hebben. De wereld verbeteren, begint bij je zelf .. en, waarom niet bedrijfsmatig?

Umecom dus. Begonnen als hobby, vanuit de loods naast onze woning. Inboedel van onszelf, inboedel van anderen. Het wordt erg vol. Ik opper zaken waar nodig op te knappen, te verkopen en de opbrengst te delen. Het gaat lekker. Hier is behoefte aan! Vreemde mensen aan de deur: u verkoopt inboedels in consignatie? Natuurlijk doen we dat!

Makelaar

2015. Volgende bedrijf is geboren. Kringloop dus, maar die (u) wat oplevert. Zo profileren. Kringloop+. Opgeruimd-Verdiend. Punt NL. Nog steeds een belangrijke doelgroep: mensen die op het punt staan naar de kringloop te rijden. Breng het bij Umecom en u krijgt het grootste deel van de opbrengst. Keuze niet zo moeilijk. Toch?

Inmiddels gaat het verder. Ooit losse huisraad. Nu complete inboedels, ontruimen en verder alles dat in aanmerking komt voor ‘You & Me Commerce’. Reguliere kanalen voor (on)roerende goederen, zijn vaak ondoorzichtig of ronduit onbetrouwbaar. Zelf verkopen geeft 100% invloed en transparantie, maar is niet voor iedereen.

Umecom is dan ‘next best thing’. Nog steeds zelfde principe. Verkoop, verdelen opbrengst. U het meeste. Wij courtage. Gestaffeld. 100% transparant, dus controle. No-cure, no-pay. Geen succesvolle verkoop? U blijft eigenaar! Van schilderij tot koelkast, van wandmeubel tot auto. Vandaar nu Makelaar. In Roerend Goed. Umecom 2.0.

U heeft zelf geen zin, tijd of ruimte om verantwoord van uw goederen af te komen?
Wij regelen het graag en goed voor u! Aarzel niet om contact op te nemen!

Marco van Duijn.

minder lezen ..