+31 (15) 80.80.147 info@umecom.nl

Samenwerken

Het kon niet uitblijven dat we in contact zouden komen met partijen die dagelijks werken met mensen, die de behoefte hebben om rendabel van hun overbodige spullen af te komen. Verhuizers, makelaars, hypothekers, transporteurs, ..

Steeds meer partijen zien het als een waardevolle aanvulling naar eigen klanten, om onze diensten aan te bieden. Niet in de laatste plaats omdat wij 10% van onze bemiddelingsfee aan hen uitkeren, over de aangebrachte opdrachten.


Joh. van Buuren en Zn
Op zoek naar een betrouwbaar verhuisbedrijf? Dan bent u bij Joh. van Buuren en Zn aan het juiste adres. Of uw verhuizing klein is of groot, particulier of zakelijk, in Nederland, Europa of overzee: alle vormen van verhuizingen voeren zij uit.


Bjornd Makelaardij
Sinds 2001 is Bjornd Makelaardij uitgegroeid tot een allround makelaarskantoor met de focus op Delft, e.o. Zij treedt op voor zowel bedrijven als particulieren en oefent haar vak uit met veel plezier en wil haar klanten hierin laten delen.


Emerald Financiele Diensten
Keuzes op financieel vlak vallen niet altijd mee. Een bepaald doel, te bereiken op verschillende manieren. Emerald Financiële Diensten werkt voor iedereen die een goede balans zoekt tussen financiële zekerheid en een leuk leven.


Kuntz op de Weg
Kuntz op de Weg verzorgt het afleveren van klantaankopen voor grote landelijk bekende ketens én voor speciaalzaken met één of enkele vestigingen. Ook voor particulieren vervoert zij dagelijks de meest uiteenlopende goederen.

 

We werken niet met ingewikkelde contracten, o.i.d.! Samenwerken is heel eenvoudig: wij vragen klanten altijd hoe ze bij ons terecht kwamen. Was dat via uw bedrijf, dan ontvangt u 10% van onze courtage! Meer weten van ons affiliate-programma? M.a.w.:

Wilt u ook samenwerken?
Neem nu contact op!

CONTACT